37 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Rykte Xbox One S All-Digital släpps antagligen 7 maj Xbox One S utan diskläsare verkar vara på ingång
Xbox One S All-Digital släpps antagligen 7 maj

Windows Central har kommit över lite nya uppgifter om den Xbox One S-versionen utan diskläsare som det har ryktats att Microsoft skulle presentera i år.

Enligt Windows Centrals källor kommer Xbox One S All-Digital släppas 7 maj och se i stort sett likadan ut som den nuvarande modellen bortsett från att det luckan och eject-knappen till diskläsaren saknas. Vidare sägs det att den kommer att levereras med en hårddisk på 1TB samt nedladdningskoder för spelen Forza Horizon 3, Sea of Thieves Minecraft.

Här ovan kan ni kolla in hur förpackningen till Xbox One S All-Digital kommer att se ut. Windows Central säger att man kört bilden ovan ett varv i Photoshop för att skydda sin uppgiftslämnares identitet.

Spel, Microsoft, xbox one s, disklös, rykte, xbox
Rykte Microsoft ryktas släppa Xbox utan diskläsare Budget-Xbox Sajten Thurrot, som vanligtvis är välunderrättade, har varit i kontakt med källor som uppger att Microsoft har tagit fram en Xbox One S som saknar diskläsare, något som gör att man enbart kommer att kunna spela digitalt nedladdade spel på konsolen. Den disklösa Xbox One S kommer att bli en budgetversion av konsolen och ryktas kosta 200 dollar eller mindre i USA. Det kan jämföras med den nuvarande Xbox One S som kostar 300 dollar i USA. Microsoft uppges även dra igång en tjänst som konverterar fysiska spelskivor till en digital version för de kunder som kanske sitter med en packe spel som lagras på optiska skivor. Enligt Thurrot så kommer den disklösa Xbox One S kanske dyka upp på marknaden redan till våren. Tumnagel
51.7°
0
Microsoft verkar släppa ny Xbox One S utan skivläsare i maj Digitalt är livet! Det har tidigare ryktats om att Microsoft jobbar på nya versioner av Xbox One och nu verkar det som att en av enheterna kommer lanseras i maj. Enligt nya rapporter kommer den nya Xbox One S inte utrustas med någon skivläsare och kommer därför ha ett lägre pris, runt 200 dollar enligt rykte, och kommer gå under namnet Xbox One S All-Digital Edition. Microsoft verkar planera att köra en mindre spretig release för den nya versionen och All-Digital Edition verkar komma att släppas på alla marknader i maj och förbokning kommer dra igång i april. Tumnagel
40.7°
0
39.2° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 22 mar 2019, 09:00
Rykte Xbox One S All-Digital släpps antagligen 7 maj Xbox One S utan diskläsare verkar vara på ingång
39.2°
0