8 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Xbox One:s 24-timmars-demo publicerades av misstag
Någon var lite för snabb på knappen

Xbox One:s 24-timmars-demo publicerades av misstag

Igår postade vi en artikel om att folk i USA hade upptäckt någonting som verkade vara ett 24-timmarsdemo av Xbox One-spelet Max: The Curse of Brotherhood. Spelet var nämligen märkt med texten "Free Play Day With Gold". Nu har Microsoft kommenterat det hela och sagt att det råkade publiceras av misstag men att de hela tiden undersöker nya möjligheter för att ge fördelar till sina guldmedlemmar.

"A promotional tile for 'Max: Curse of the Brotherhood' was posted briefly on the US dash in error yesterday. We apologize for any inconvenience. We're constantly exploring different ways to offer more benefits to our Xbox Live Gold members and will keep them updated when special offers become available".
Förmodligen var det någon på Microsoft som var lite för snabb på publiceraknappen och råkade avslöja denna nya "promotion" lite för tidigt. Inom kort bör vi få ett officiellt avtäckande skulle jag tro.

Spel, Microsoft, Xbox One, demo, 24 timmar, misstag

Vad är "Free Play Day With Gold" för något?
Testspela Xbox One-spel i 24 timmar?

Det verkar som att Microsoft kommer börja att erbjuda vissa utvalda Xbox One-titlar för testspelning i 24 timmar i något som kallas för "Free Play Day With Gold". Utvalda beta-testare i USA har nämligen fått ta del av denna funktion. Som ni kan se i bilden ovan verkar det som att spelet Max: Curse of Brotherhood kommer vara ett av de första spelen i denna nya satsning. Exakt hur det hela kommer fungera och vilka spel som det gäller är ännu okänt. Microsoft har inte heller gjort något officiellt uttalande kring det hela. Men det lär komma ett sådant inom kort. Tumnagel
43.1°
0
37.6° 0 Peter Tjärndal Peter Tjärndal
fre. 22 aug 2014, 10:40
37.6°
0

Xbox One:s 24-timmars-demo publicerades av misstag

Någon var lite för snabb på knappen