34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Nu kan du testa Aurous
Popcorn Time fast för musik

Nu kan du testa Aurous

Vi har tidigare skrivit om musiktjänsten Aurous som vill bli musikvärldens svar på Popcorn Time. Nu har tjänsten släppts i alpha-version och du har nu möjlighet att testa den.

Vill du testa Aurous så är det bara att klicka på länken här nere till vänster och ladda ner programmet. Värt att nämna är att Aurous med hög sannolikhet inte är 100 procent laglig, så använd tjänsten på egen risk.

Webb, Streamat, Aurous, musiktjänst, spotify, popcorn time Via Torrentfreak

Aurous ska bli musikvärldens Popcorn Time
Kommer till Windows, Mac, Linux, Android och iOS

Andrew Sampson, som tidigare gett oss Netflix Roulette och Get Strike, jobbar för tillfället på en ny musiktjänst som han hoppas kommer vända upp och ner på musikvärlden precis som Popcorn Time gjorde med filmbranschen. Detta genom att göra väldigt mycket musik tillgänglig på en och samma tjänst. Skaparen säger att även om det är ett relativt litet projekt för tillfället så kommer samtliga låtar du kan tänka dig finnas tillgängliga på Aurous. Aurous kommer använda sig utav Sampsons egenutvecklade sökteknik som heter Strike Search som på väldigt kort tid kan kolla igenom BitTorrent-arkiv för att hitta specifika filer, vilket i det här fallet är specifika låtar: The app itself is decentralized, nothing routes through any external servers for the primary features. Even if as a project, development stopped and we shut down our website, the app would still continue functioning without any problems. It can look through entire BitTorrent archives in milliseconds to get individual files Alphaversionen av Aurous kommer att släppas 10 oktober och du kan skriva upp dig på en maillista på sajten för att hålla dig uppdaterad. Länk hittar du här: Aurous. Tumnagel
47.2°
0
44.8° 0 André Stray André Stray
tis. 13 okt 2015, 11:45
44.8°
0

Nu kan du testa Aurous

Popcorn Time fast för musik