8 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Broschyr-bilder visar McLaren MP4-12C Project Alpha
Specialversion som endast byggs i sex exemplar

Broschyr-bilder visar McLaren MP4-12C Project Alpha

McLarens Special Operations som är de som ligger bakom den något udda "X-1 Concept" har byggt ytterligare en specialversion av modellen MP4-12C. Denna gång är bilen inte lika extremt ombyggd utan det handlar mer om förfining av en redan grym bil.

Project Alpha som denna kallas är specialbeställd i endast sex exemplar av en McLaren-handlare i Chicago. Det som skiljer dessa från den vanliga är lite andra framskärmar med gälar i sig, svart tak, ny splitter fram och en annan kofångare bak. På insidan krämas det på med mer kolfiber och Alcantara samt ett gäng plakat som avslöjar att det här just är en specialmodell. Inget speciellt har gjorts med motorn förutom att dessa sex bilar, som är av årgång 2012, har fått 2013-uppdateringen som innebär 30 hästar till, nytt avgassystem, navigation, blåtandsfunktion och en hissfunktion så att man kan köra upp nosen en bit.

Två vita, två orange och två grå bilar byggs och priset för en ligger på 335 000 dollar. Ganska mycket mer än den vanliga alltså, som går loss på 268 250 dollar. Men det verkar inte spela någon roll då fyra stycken av bilarna redan är köpta.

Bil, McLaren, MP4-12C, Project Alpha, Special Operations, bilder, broschyr
38.4° 0 Bobby Green Bobby Green
ons. 5 sep 2012, 10:49
38.4°
0

Broschyr-bilder visar McLaren MP4-12C Project Alpha

Specialversion som endast byggs i sex exemplar