44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
IFA 2018 Sony uppdaterar sina bästa lurar Det här är WH-1000XM3
Sony uppdaterar sina bästa lurar

Föregångarna till den här luren har varit en favorit på Feber-redaktionen länge och personligen suktar jag verkligen efter denna. Om man avkodar produktnamnet ser man att det här är version tre av den här luren och den största uppdateringen hittills.

Lurarnas form är fortfarande ungefär densamma, men nu finns det lite koppardetaljer. På insidan finns ett nytt chip som gör att ännu mindre brus och störande skit från omvärlden ska hitta in till öronen. Tidigare har främst lågfrekvent brus tagits bort, men nu är man också och rensar i mellanregistret så att exempelvis prat tas bort. Man har även fixat med något som gör att trycket mot öronen ska bli mindre när man flyger. Tack!

Tidigare har det funnits olika lägen där ljudet från omvärlden helt stängs ute eller att ljudet från röster i närheten förstärks. Nu ska detta göras automatiskt så att olika lägen dyker på om man sitter på tåget/flyget, om någon ropar ut meddelanden i högtalare eller om man går på stan. Om detta fungerar är det fantastiskt. En annan skön sak är att de ska ha blivit skönare att bära.

30 timmars batteritid bjuder man på, och detta med brusreducering påslaget. Man använder numera USB-C och det är inte bara härligt eftersom man slipper ännu en sladd, man får även snabbladdning. På tio minuters laddning ska man få fem timmars speltid(!)

Prislappen väntas bli rätt saftiga 4000 kronor.

sony.se Pryl, Hörlurar, ifa2018, sony, WH-1000XM3
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Sony uppdaterar sina bästa lurar
50.5° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tors. 30 aug 2018, 16:43
IFA 2018 Sony uppdaterar sina bästa lurar Det här är WH-1000XM3
50.5°
0