28 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Alla Halo 5-kartorna är gratis Behövs inget guldmedlemskap för att spela co-op online
Alla Halo 5-kartorna är gratis

Mer information har anlänt om Halo 5: Guardians och bland annat får vi veta att 20 onlinekartor kommer att följa med spelet när det släpps. Dessutom släpps ytterligare 15 kartor i juni 2016 och de kommer liksom de medföljande kartorna att vara helt gratis.

Executive producer Josh Holmes från 343 Industries förklarar, i en intervju med Gameinformer, att de pratat väldigt mycket om hur tidigare DLC-paket delat spelarbasen mellan de som har och de som inte har. Genom att ge spelarna alla kartor gratis skapar de ett bättre system för multiplayer.

Enligt Gameinformer kommer det heller inte att krävas något guldmedlemskap för att spela co-op online. Dock krävs medlemskapet för övriga onlineläget precis som vanligt.

Under E3 ska också Microsoft prata om en ny multiplayerupplevelse som tydligen ska visa vad sandlådeelementen i Halo går för.

Spel, Microsoft, Halo 5, Spartans, Guardians, Microsoft 343 Industries, online, multiplayer, co-op, dlc, kartor
Master Chief får sällskap i Halo 5 Spoilervarning Lite nyheter kring Halo 5: Guardians har anlänt så här veckan innan E3. Vi får nu via Gameinformer veta att vi i kampanjen kommer att få spela Master Chief som ackompanjeras av kollegorna Linda, Kelly och Fred. De dyker upp i mellanscener och följer även med Master Chief, John, genom spelet. I co-op kommer spelare dessutom att få spela alla fyra deltagarna i Blue Team-laget. Vi kommer också att få stifta bekantskap med agent Jameson Locke som har till uppgift att leta reda på Master Chief och hans team. Jameson har en egen enhet som han använder i sökandet och där träffar vi också på Edward Buck som medverkade i Halo 3: ODST. Halo fem släpps den 27 oktober till Xbox One och vi ser fram emot en matig trailer på E3. Tumnagel
40.8°
0
Ny trailer för Halo 5: Guardians Visar Spartan Locke Armor Set Microsoft har tillsammans med GameStop släppt en ny trailer för Halo 5: Guardians som visar upp specialrustningen Spartan Locke Armor Set. Tyvärr är rustningen bara tillgänglig vid förhandsbokning hos GameStop i USA. Men en ny trailer är ändå alltid trevligt. Sen får vi se om andra erbjudanden poppar upp via andra återförsäljare framöver. Halo 5 släpps till Xbox One den 27 oktober. Tumnagel
38.5°
0
51.5° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
ons. 10 jun 2015, 19:15
Alla Halo 5-kartorna är gratis Behövs inget guldmedlemskap för att spela co-op online
51.5°
0