33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
En lite närmare titt på Xbox Adaptive Controller Microsofts handkontroll för funktionshindrade
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En lite närmare titt på Xbox Adaptive Controller

Igår presenterade Microsoft en ny handkontroll som är framtagen för att människor med funktionshinder enklare ska kunna spel på Xbox One och Windows 10.

Engadget har fått ta sig en liten närmare titt på den Xbox Adaptive Controller och här kan ni kolla in en liten minirecension från det här ovan. Även Ars Technica har kollat in den kommande handkontrollen och vad de tycker om den hittas nedan.

En Xbox Adaptive Controller kommer att kosta cirka 100 dollar och börjar säljas någon gång senare i år. Runt en miljard människor runt om i världen uppskattas ha någon form av funktionshinder säger Engadget så det finns helt klart en målgrupp för den här handkontrollen.

engadget.com Spel, Microsoft, xbox adaptive controller, xbox one, windows 10, funktionshinder
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En lite närmare titt på Xbox Adaptive Controller
Microsoft presenterar konfigurerbar handkontroll till Xbox One Så att alla ska kunna spela Tidigare i veckan läckte det ut en bild som sades föreställa en ny handkontroll till Xbox One och det visade sig vara något som stämde. Igår presenterade Microsoft "Xbox Adaptive Controller" vilket är en konfigurerbar handkontroll till Xbox One och Windows 10. Tanken bakom Xbox Adaptive Controller är att den ska användas av dem som inte känner sig bekväma med att använda Xbox Ones medföljande kontroll på grund av någon funktionsnedsättning. Den nya handkontrollen är försedd med två stora konfigurerbara knappar, ett styrkors (D-pad) samt 19 stycken olika ingångar där spelaren kan koppla in annan utrustning för att underlätta spelandet. Xbox Adaptive Controller till Xbox One och Windows 10 kommer att kosta 100 dollar och släpps någon gång senare i år. Tumnagel
62.1°
0
46.5° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 18 maj 2018, 14:30
En lite närmare titt på Xbox Adaptive Controller Microsofts handkontroll för funktionshindrade
46.5°
0