45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Uppdaterat Mass Effect-trilogin på väg till PS4 och Xbox One? Japp, det verkar så
Mass Effect-trilogin på väg till PS4 och Xbox One?

Uppdaterat: Det verkar som om Bioware faktiskt på allvar diskuterar en remake till nästa generationens konsoler, även om det inte verkar vara klart på långa vägar. På forumet NeoGAF frågar nu Aaryn Flynn om fansens önskemål över vad en remake av Mass Effect-serien skulle innehålla.

Han listar själv också sina egna synpunkter på vad som bör ingå vilket är 1080p, 60fps, högpplösta texturer, shader improvements samt alla DLC. Han tillägger också att det endast är en önskelista i nuläget.

Originaltexten hittar ni nedan:

Idag är det N7Dagen då Bioware firar sin Mass Effect-serie. Och vad är då mer passande än lite kryptiska meddelanden på Twitter. Igår postade nämligen Aaryn Flynn, GM för BioWare's Edmonton & Montreal studios, en tweet som lett till spekulationer om att det faktiskt finns planer att släppa Mass Effect-trilogin på nästa generationens konsoler.

Aaryn skriver att han ser fram emot N7Dagen samt att han tyvärr inte har några nyheter kring möjligheten att trilogin kommer till de nya konsolerna. Men så fort han vet något kommer han att berätta.


Faktum är att Aaron redan tidigare i år twittrade om att diskussioner kring en nyrelease sker inom Bioware och det faktum att Aaron nu tar upp det igen kan vi förhoppningsvis se som ett tecken på att diskussionerna fortfarande pågår och förhoppningsvis har utvecklats vidare.

Spel, Multiplattform, Mass Effect, Bioware, Trilogi, Xbox One, Playstation 4
55.2° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
fre. 7 nov 2014, 14:40
Uppdaterat Mass Effect-trilogin på väg till PS4 och Xbox One? Japp, det verkar så
55.2°
0