7 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Läcka Nästa Assassin's Creed släpps i oktober Enligt omslaget på nästa Game Informer
Nästa Assassin's Creed släpps i oktober

Omslaget på det kommande julinumret av tidningen Game Informer pryds av nästa Assassin's Creed-spel. Läckta bilder visar att Egypten-temat stämmer liksom namnet Origins och att spelet kommer att släppas 27 oktober.

Efter alla läckor de senaste veckorna är vi inte speciellt överraskade. Men visst är det lite surt för Ubisoft att så mycket kan ha bekräftats bara ett par dagar innan deras E3-konferens. Om de inte själva står bakom läckan det vill säga, för att skapa snack.

Vi får också ta del av en hel del information om spelets upplägg. Det kommer att utspela sig under Kleopatras styre och vi får bland annat besöka Memphis och Alexandria. En stor förändring i upplägget, jämfört med tidigare spel i serien, är att Origins får stöd för dygnscykler. Det innebär en mer verklighetsbaserad och även dynamisk miljö där spelare bland annat måste äta och sova. Det blir dessutom mer utmanande pussel och spelare kommer att kunna kontrollera en örn som ska ersätta den tidigare funktionen Eagle vision. Vi kommer även att få rida på kameler, simma under vatten och använda ett helt omdesignat stridssystem.

Information om själva berättelsen är sparsmakad. Men huvudkaraktären heter Bayek och ska vara grundaren av hela lönnmördarbrödraskapet. Kopplingen till namnet känns med andra ord väldigt logisk när vi nu går tillbaka till ursprunget. Spelet kommer också att vara optimerat för Scorpio.


Om det hela stämmer, även om det mesta pekat på det, lär vi få veta under E3 och under de kommande månaderna därefter innan lanseringen. Men det låter som om serien i alla fall kan komma att få en välbehövlig nystart.

Vill ni kolla in lite bilder som fotats av från reportaget i tidningen kan ni göra det på imgur.

Spel, Multiplattform, ubisoft, assassin's creed, origins, egypten Via gematsu.com
Ytterligare läcka pekar på ett Assassin's Creed i Egypten Pyramidjakt En hel del läckor har den senaste tiden pekat på att nästa Assassinx27s Creed kallas för Origins och utspelar sig i Egypten. Nu kommer ytterligare en pusselbit som säger samma sak, om den inte är fejkad. Det handlar om ett förbeställningskort från en återförsäljare där dels namnet och dels information om en Gold Edition finns med. New Assassins Creed to be called Origins. Looks to confirm the Egypt setting. Ubisoft har sedan tidigare bekräftat att de kommer att visa upp en hel del nyheter på kommande E3 och vi förväntar oss att få veta mycket mer om nästa Assassinx27s Creed då. Tumnagel
39.0°
0
Huvudpersonen i Assassin's Creed: Origins heter Ba Yek Eller högst sannolikt gör han det I dag dök det upp en bild tagen från något GameStop-lager på en t-shirt för Assassinx27s Creed: Origins. På den kan man se spelets huvudkaraktär som verkar heta Ba Yek. På tal om Assassinx27s Creed: Origins så dök det även upp ett klipp där någon filmat av en del av trailern för spelet som då bekräftar att spelet kommer utspela sig i Egypten. UPPDATERING: Nope, videon var fejk. Tumnagel
38.0°
0
Rykte Är detta den första bilden på Assassin's Creed: Origins? Kanske, kanske inte... För någon dag sedan så började det gå rykten om vad nästa Assassinx27s Creed-spel kommer handla om och i dag dök det upp en bild som påstås vara från detta spel. Spelet sägs heta Assassinx27s Creed: Origins och utspelar innan alla tidigare spel. Det nämndes då även att det skulle påminna mer om Skyrim med öppnare uppdrag och miljöer. Det nämndes även att spelet kommer ha både kvinnlig och manlig huvudperson. Det antyds även starkt att spelet kommer utspela sig i Egypten samt att man har möjligheten att besöka andra platser kring medelhavet. Bilden, som man kan se ovan, dök upp på Reddit tidigare i dag och visar en person som åker båt. Folket från Eurogamer har kollat med sina källor om bilden är äkta och enligt dem så är den det. Assassinx27s Creed-spelen har inte haft lätt när det gäller att hålla hemligheter. Flertalet Assassinx27s Creed-spel har läckt långt innan de offentliggjorts och nu verkar det även som att nästa Assassinx27s Creed-spel har läckt innan Ubisoft var redo att offentliggöra det. Tumnagel
42.0°
0
40.1° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
lör. 10 jun 2017, 15:21
Läcka Nästa Assassin's Creed släpps i oktober Enligt omslaget på nästa Game Informer
40.1°
0