41 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Adobe lägger ned Creative Suite Framtiden ligger i Creative Cloud och prenumeration
Bild till artikel

Ikväll så drog Adobe igång sin stora konferens MAX. Jg är på plats och har precis varit på den keynote där de presenterade en hel hög av nyheter. Jag kommer att skriva mer om allt inom kommande dygn men vi börjar med den största nyheten.

Adobe meddelade nämligen på keynoten att de i framtiden ej kommer att uppdatera Creative Suite utan endast satsa på Creative Cloud. Detta betyder att de som använder Photosop, InDesign eller andra Adobe-program i framtiden är tvungna att prenumerera på dessa istället för att köpa loss programmen för en hel hög pengar.

Det märktes att Adobe verkligen satsar på deras molntjänst och det kommer många nya funktioner för synkronisering och annat kul
För de som använder Creative Cloud. Det måste det även höra för att alla ska känna att det verkligen ger något mervärde jämfört med att köpa programmet rakt av.

Jag återkommer med nyheterna i de olika programmen, Creative Cloud samt ett gäng nya småprogram. Men en sak jag vill ta upp direkt är att Adobe även visade upp tre hårdvarulösningar, en penna för iPad, en fysisk linjal som projicerar linjer och geometriska figurer på iPaden, linjer du sedan kan rita efter med pennan. Även mer om dessa senare.

Nu dags för Q&A med Adobe!

adobe.com Foto, Bildbehandling, Adobe, AdobeMAX2013, photoshop, creative Cloud, creative suite, molnet
30.5° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
mån. 6 maj 2013, 21:59
Adobe lägger ned Creative Suite Framtiden ligger i Creative Cloud och prenumeration
30.5°
0