28 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Blizzard har problem med servrarna igen Samtidigt får Diablos auktionshus releasedatum
Blizzard har problem med servrarna igen

Äntligen började Blizzards servrar fungera smidigare och inloggningsproblemen minskade drastiskt förra veckan. Men så igår kom de tillbaka. Över hela Europa rapporterades det om inloggningsproblem och errormeddelanden och Blizzard fick åter igen gå ut och be om ursäkt för att kunderna inte kunde logga in.

Nu verkar det som att det hela har stabiliserat sig igen, men det är många kunder som är rejält missnöjda - speciellt i Sydkorea. Där har många ilskna spelare begärt tillbaka sina pengar för att spelet inte levt upp till förväntningarna på grund av serverproblemen och över hundra personer har lämnat in officiella reklamationsklagomål till företaget. Men de har inte fått gehör. Därför har nu Korea Fair Trade Comission, som har till uppgift att se till att företagen i landet sköter sig som de ska, gjort tillslag mot Blizzards kontor för att undersöka om de skött sig och levt upp till den kvalitet som kan krävas för att göra kunderna nöjda.

Samtidigt har nu Blizzard meddelat ett datum för lanseringen av den del av auktionshuset som kommer att hantera verkliga transaktioner med riktiga pengar. Den 12 juni är det dags.

Spel, PC, Blizzard, Diablo III, Auktionshus Tack till David Abarca
27.9° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
tors. 31 maj 2012, 22:08
Blizzard har problem med servrarna igen Samtidigt får Diablos auktionshus releasedatum
27.9°
0