38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Inget mer Lego Dimensions
Det blev inget tredje år

Inget mer Lego Dimensions

För någon vecka sedan så ryktades det om att Warner Bros. inte kommer släppa något mer nytt material för sitt toys-to-life-spel Lego Dimensions. Nu har man bekräftat dessa rykten vilket då innebär att det är officiellt slut på Lego Dimensions.

Planen för spelets utvecklare, Traveller's Tales Games, var att leverera nytt material till spelet under minst tre års tid men i och med nattens meddelande blev det alltså endast två. Men under dessa två år har man lyckats leverera karaktärer samt banor från runt 30 olika filmer och tv-serier.

Traveller's Tales kommer fortsätta hålla servrarna uppe och ge support för spelet men något nytt material blir det alltså ej.

Spel, Multiplattform, Lego Dimensions, Traveller's Tales Games

Rykte Warner Bros. lägger ner Lego Dimensions
Inte helt oväntat kanske

Eurogamer rapporterar att Warner Bros. planerar att korta ner sina planer att hålla toys-to-life-spelet Lego Dimensions uppdaterat. När spelet släpptes under 2015 meddelade man att man skulle leverera material till spelet i minst tre år men enligt ett intent mail som gått ut till anställda antyder starkt att man inte kommer släppa något nytt material till spelet efter allt som släpptes under spelets andra år. Lego Dimensions gick ut på att man skulle köpa riktiga LEGO-figurer som man då sedan kunde använda för att låsa upp virtuella motsvarigheter inne i spelet. Man blandade massvis med olika varumärken så som Tillbaka till Framtiden, Gremlins, Sonic och Sagan om Ringen. Ett annat spel i genren Disney Infinity har redan kastat in handduken och Activisions Skylanders verkar nog också vara inne på sista versen. Tumnagel
36.0°
0
35.5° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 24 okt 2017, 09:00
Inget mer Lego Dimensions Det blev inget tredje år
35.5°
0