14 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Gratis HBO via Samsung upphör snart Dags att lösa in din kod om du ännu ej gjort det
Gratis HBO via Samsung upphör snart

HBO har precis gått ut på sin Facebook-sida vad som gäller för alla som köpt Samsung-prylar i hopp om gratis HBO ett tag. Köpte man nämligen en Samsung-pryl mellan 10 september och 31 december så fick man en värdekod för att fixa gratis HBO en sväng.

Dessa koder kommer ej gå att lösa in efter den 31 januari så det kan vara bra att leta rätt på sin kod om man ännu ej har gjort det. Man får även lite olika långt HBO-medlemskap beroende på vad man köpt så här är en liten lista:

Galaxy SIII 4G – du är berättigad 6 förbetalda månader
Galaxy Tab2 - du är berättigad 6 förbetalda månader
Note 10.1 - du är berättigad 6 förbetalda månader
Note 2 4G - du är berättigad 6 förbetalda månader
Smart TV 8 serien - du är berättigad 3 förbetalda månader

Om man använder en sådan kod så kan man tack och lov säga upp sitt abonnemang innan den går ut istället för att direkt vara fast i ett abonnemang med 12 månaders bindningstid.

Webb, Streamat, hbo, streaming, tv, samsung, hbo nordic

HBO får 12 månaders bindningstid?
Dessutom utan prövotid

Netflix har redan kommit och de aktörer som redan fanns på svenska marknaden har lagt extra kol på brasan. Snart är det även dags för HBO även om de för ett tag sedan meddelade att de får skjuta upp lanseringen, hur länge nämner de dock ej. En sak som dock kommit fram via deras Facebook-sida är att HBO kommer att ha 12 månaders bindningstid när de väl kommer till Norden. Det skriver i alla fall Hardware.no och citerar en HBO-anställd. När vi letat så hittar vi inte kommentaren, kanske är den borttagen eller så är vi bara dåliga på att leta men troligen så var det inget som skulle sägas redan nu. Vad tycker du om att HBO kommer att vilja ha 12 månaders bindningstid? De som skrivit upp sig för deras nyhetsbrev kommer att få en gratis månad men i ett annat uttalande har HBO sagt att de inte kommer att ha någon prövoperiod, de är HBO, man vet vad man får är förklaringen till detta. Tumnagel
14.7°
0

Nu kör HBO Nordic igång!
Samsungkunder först ut

HBO är en tjänst som många väntar på men nu verkar det vara så att väntan är över för ett gäng personer. HBO kommer att öppna upp tjänsten i flera steg för att ha lite koll på belastningen och se till så att de inte råkar ut för någon överbelastning. Först ut har vi de som har köpt vissa Samsung-produkter och på så vis fått en värdekod, de får tillgång till HBO Nordic redan idag. Sedan kommer de att öka antal användare varje vecka och då kommer de som har börjat prenumerera på deras nyhetsbrev att vara först. Registrerar man sig på nyhetsbrevet innan årsskiftet så kommer HBO Nordic att bjuda på första månaden. Tumnagel
34.2°
0
33.3° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
tis. 15 jan 2013, 14:36
Gratis HBO via Samsung upphör snart Dags att lösa in din kod om du ännu ej gjort det
33.3°
0