42 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bild till artikel
Bremach T-Rex - elbil, gasbil, hybridbil eller bara bil Välj vad du vill ha

Bremach T-Rex är ett riktigt maffigt åk. Det roliga med bilen är att den är eldriven. Eller gasdriven. Eller hybriddriven. Eller bensindriven. Så välj själv vilken modell du vill ha och ge dig ut i skogen!

En bensindriven förbränningsmotor på 6.0 liter och 323 hästar jobbar för dig om du väljer bensinalternativet. Vill du istället ha en hybriddrivlina kopplas det en elmotor och ett batteri på 40 kW till motorn. I rent elutförande får man istället en kraftigare elmotor och ett batteri på 100 kW. Och sen finns det även ett gasalternativ för den som vill ha det.

T-Rex klarar att vada sig fram i hela 90 centimeter vatten och kan ta sig upp för branter som lutar 45 grader. Den finns i flera olika utföranden, som pickis, dubbelhytt och en roadster-liknande version. Om du vill kan du även montera kran på skrället och hänga på olika militärprylar.

Stentufft.

zercustoms.com Bil, Nyheter, Bremach, T-Rex, elbil, offroad, gas, gasbil Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
41.0° 0 Bobby Green Bobby Green
fre. 8 apr 2011, 21:08
Bremach T-Rex - elbil, gasbil, hybridbil eller bara bil Välj vad du vill ha
41.0°
0