41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Teasertrailer för Fallout 76 Peppen!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Teasertrailer för Fallout 76

Igår teasade Bethesda att något Fallout-relaterat var på ingång och nu har gänget släppt en teasertrailer för ett nytt Fallout-lir vid namn Fallout 76. Teasern säger inte allt för mycket, men vi får reda på att vi kommer få lira som en överlevare som lämnar Vault 76 för att återbefolka världen.

Enligt rykten kommer spelet vara ett online-spel av något slag och det är Bethesda själva som står för utvecklingen. Mer specifikt är det huvudutvecklarna i Maryland samt Austin-kontoret, som tidigare jobbade på det nedlagda Battlecry, som utvecklar spelet.

Mer info om spelet lär komma i samband med Bethesdas E3-show som drar igång 10 juni.

Spel, Multiplattform, fallout 76, bethesda

Bethesda teasar Fallout-nyhet
Redan dags för nytt?

Fallout 4 släpptes 2015 och det verkar redan vara dags för lite mer postapokalyps. Bethesda har levererat en teaser via Twitter som visar en stand by-bild med texten #PleaseStandBy, vilket går att koppla till deras spelserie Fallout. Huruvida detta betyder att ett Fallout 5 är på ingång är för tillfället okänt. Bethesda brukar varva med Fallout och Elder Scrolls och då vi inte sett ett nytt Elder Scrolls-spel sedan Skyrim släpptes 2011 så känns det som att det är dags för ett nytt fantasy-lir. Men med tanke på hur Bethesda jobbat den senaste tiden så kan det bli att vi får Fallout 4 till Switch, eller något. Hur som helst så lär vi få reda på mer om vad Bethesda har i görningen under E3-mässan som drar igång om två veckor. Tumnagel
48.7°
0
52.4° 0 André Stray André Stray
ons. 30 maj 2018, 15:59
Teasertrailer för Fallout 76 Peppen!
52.4°
0