10 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nya Civic i kombiutförande Så här ser den ut
Nya Civic i kombiutförande

Honda delar med sig av sitt senaste projekt, Civic Tourer Concept, som de kommer att visa upp i Genève. Bilen är lite längre, lite högre och allmänt lite större än Civic i hatchback-utförande. Det här är en modell som har siktet inställt på bilar som Volkswagen Golf Variant och Ford Focus kombi.

Trots sin konceptstämpel känns bilen relativt färdig för produktion, minus lite saker som den futuristiska fronten och de stora fälgarna till exempel. Bilen som visas upp i Genève har en turbofyra på 1.6 liter och 118 hästar under huven.

Bil, Honda, Genève, Civic, Wagon, koncept, kombi
Honda visar Civic i kombiutförande i Genève Samt två andra nyheter På mässan i Genève kommer Honda att ha tre olika bilar i sin monter. Två av dessa är konceptbilar och den tredje en CR-V med dieselmotor. Den ena av konceptbilarna är inte helt oväntat vidareutvecklingen av NSX men den andra kanske var lite oväntad, en kombiversion av Civic. Enligt Honda visar just Civic Kombi hur den färdiga bilen kommer att se ut, så konceptstämpeln på denna bil är bara påklistrad. NSX:en visar som jag har skrivit om tidigare interiören för första gången och den har i samma veva fått några små förändringar på utsidan. Dieselmotorn som visas upp i CRV är helt ny och kallas för Earth Dreams Technology 1.6 i-DTEC. Tumnagel
38.5°
0
40.0° 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 4 mar 2013, 12:28
Nya Civic i kombiutförande Så här ser den ut
40.0°
0